Uspješno je održan prvi webinar P2P Finance u suradnji s COTRUGLI Business School

U četvrtak, 27.siječnja 2022. direktor P2P Finance Sašo Breitenberger održao je  prvi webinar o prvoj peer-to-peer platformi  za uzajamno tj. izravno financiranje u Hrvatskoj. Zanimljivo predavanje organizirano je u suradnji s COTRUGLI Business School i vjerujemo da će ih biti još s obzirom na veliki odaziv prijavljenih sudionika webinara.

Sudionici na webinaru su u uvodnom djelu predavanja mogli saznati općenito o razvoju P2P platformi u svijetu, kako je potekao razvoj Borze terjatev u Sloveniji (u čijem je većinskom vlasništvu hrvatska P2P platforma) i naposljetku kako se P2P platforma uspješno implementirala u postojeće zakonske okvire u Hrvatskoj. 

Naglasak predavanja stavljen je prvenstveno na to kako funkcionira naša P2P platforma, kako upravljamo kreditnim rizicima te koje su prednosti korištenja  P2P platforme. 

Uspješno je održan prvi webinar P2P Finance u suradnji s Cotrugli Business School. Izvor fotografije pexels.com

Također bilo je riječi o tržišnim trendovima vezano za ulaganja, ali i mogućnostima financiranja malih i srednjih poduzeća na hrvatskom tržištu. Direktor se isto tako osvrnuo na prošlogodišnje rezultate rada P2P platforme i izrazio zadovoljstvo s postignutim unatoč korona krizi i činjenici da je riječ o novoj usluzi na hrvatskom financijskom tržištu. Sudionici su imali prilike postaviti pitanja kojih je bilo poprilično puno, što je znak da je tematika itekako zanimljiva. 

Iskustvo direktora Saše Breitenbergera nakon desetke održanih sastanaka govori da je potrebno uložiti puno energije u samu edukaciju tržišta što svakako predstavlja kvalitetan temelj za buduću uspješnu suradnju i daljnje edukacije s COTRUGLI Business School.

COTRUGLI Business School vodeća je poslovna škola u jugoistočnoj Europi. Okosnicu njene ponude čine MBA programi koji predstavljaju svjetski standard poslovne edukacije. Škola okuplja više od 2300 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Ova akreditacija polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača te iskustvo i relevantnost polaznika.

 

 

 

Posjetite P2P platformu na www.p2pfinance.hr i saznajte sve mogućnosti koje vam nudi P2P platforma.

 

 

Prijavite se na naše novosti