P2P platforma

Prva je platforma za uzajamno financiranje poduzeća u Hrvatskoj

P2P platforma prva je platforma za uzajamno financiranje poduzeća u Hrvatskoj.

Tvrtka P2P FINANCE d.o.o. fintech je poduzeće koje je preko povezanih osoba vlasnik i upravitelj online P2P - peer to peer platforme za uzajamno financiranje putem koje članovi P2P platforme trguju (kupuju i prodaju) tražbinama sukladno općim uvjetima i pravilima i na taj način dolaze do dodatne likvidnosti s jedne strane ili do prinosa na uložena sredstva u kupnju tražbina na drugoj strani.

P2P FINANCE u transakcijama na P2P platformi djeluje isključivo u ulozi središnje druge ugovorne strane odnosno komisionara, gdje u svoje ime, a za račun članova P2P platforme posreduje između članova P2P platforme - kupaca tražbina i članova P2P platforme – prodavatelja tražbina.

Kao rezultat vlastite ideje i razvoja, P2P platforma postavlja nove standarde na tržištu financijskog posredovanja.

P2P platforma na jednome mjestu okuplja poduzeća kojima je potrebno kratkoročno financiranje za svakodnevno poslovanje i poduzeća s viškovima likvidnosti koja žele sigurno i disperzirano uložiti svoj novac. Primateljima financiranja tako nudi kratkoročne zajmove i otkup potraživanja s jednim klikom, a kupcima tražbina jednostavno i isplativo ulaganje. Hrvatskim poduzećima smo preko naše P2P platforme osigurali više od 6,5 milijuna eura obrtnih sredstava, s tim da se potražnja iz dana u dan povećava. Tvrtka P2P FINANCE d.o.o. u vlasništvu je slovenskog poduzeća BORZA TERJATEV d.d. iz Ljubljane.

»Danas, više nego ikada, tvrtke trebaju tehnološki napredne, učinkovite i dostupne financijske usluge. P2P Finance je svojom P2P platformom postao prvi pružatelj uzajamnog (peer-to-peer) financiranja u Hrvatskoj.

Mikro, malim i srednjim poduzećima pojednostavljujemo pristup likvidnosti odnosno pristup financiranju obrtnih sredstava. S druge strane široj poslovnoj zajednici po prvi put u povijesti otvaramo mogućnost ulaganja u klasu imovine, koja je do sada bila rezervirana isključivo za banke i „tradicionalne“ financijske institucije.

Putem naše P2P platforme omogućujemo im kupnju kratkoročnih nedospjelih poslovnih potraživanja i zajmova do hrvatskih pravnih subjekta.«
Sašo Breitenberger, direktor

Olakšavamo poduzećima pristup likvidnosti.

Kupcima tražbina pružamo likvidno, disperzirano i profitabilno ulaganje.

Kako rade P2P Finance?

Zaposlenici i suradnici

Marina Balen

Marina Balen

Korisnička podrška / Voditeljica ureda

Katja Hančič Mlinarić

Katja Hančič Mlinarić

Marketing

Informacije o upravitelju P2P platforme

P2P FINANCE d.o.o. za komisijske usluge
Headquarters: Kovinska ulica 4A, 10090 Zagreb
OIB: 95834315072
MB: 5170613

Žiro računi:
HR4324840081135141396 (račun za redovno poslovanje)
HR8824840081310004329 (račun za posebne namjene)
RBA d.d. SWIFT RZBHHR2X

CJENIK I OPĆI UVJETI I PRAVILA